Map

Kontakt

Suglasna/suglasan sam s predloženom obradom osobnih podataka

INFORMACIJE

Označavanjem polja „Suglasna/suglasan sam s predloženom obradom osobnih podataka“ na ovoj kontakt formi, povjeravate nam svoje podatke i dajete suglasnost da ih prikupljamo i obrađujemo za odgovaranje na Vaš upit. 

Za obradu podataka odgovorna  je:

Oktal Pharma d.o.o., Utinjska 40, Zagreb

Vaše podatke ne prodajemo trećima niti ih komercijaliziramo na bilo koji drugi način, a da bismo  zaštitili vaše osobne podatke od slučajnog ili nezakonitog uništavanja, gubitka ili mijenjanja te od neovlaštenog odavanja ili pristupa,  koristimo tehničke i organizacijske mjere sigurnosti.

U svakom trenutku imate  pravo opozvati svoju suglasnost te zahtijevati pristup, dopunu, izmjenu ili brisanje Vaših osobnih podataka i ostvariti pravo na ograničenje obrade. Od Oktal Pharme d.o.o. možete zatražiti da vam podatke koje ste nam povjerili dostavimo u strukturiranom obliku, u uobičajenom strojno čitljivom formatu. U slučaju opoziva Vaše suglasnosti, Vaši osobni podaci će biti obrisani i njihova će obrada prestati u najkraćem objektivno  mogućem roku računajući v od primitka Vašeg pisanog zahtjeva. Također imate pravo podnošenja prigovora Oktal Pharmi d.o.o. i/ili nadležnom tijelu za zaštitu podataka.

Na našoj web stranici koristimo kolačiče (engl. cookies). Neki od njih ključni su za funkcioniranje stranice, dok nam ostali pomažu poboljšati ovo web mjesto te korisničko iskustvo. Ukoliko ne želite predaju, moguće je da Vam sve funkcionalnosti stranice neće biti dostupne. Politika privatnosti

Prihvaćam sve kolačiće Ne dozvoli nefunkcionalne kolačiće